Hoe het allemaal is begonnen…

Na jarenlange ervaring in de online marketing wereld te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, vertrekt Thijs begin 2014 op wereldreis. Tijdens deze reis is Thijs continue aan het bedenken hoe hij zijn passie en ervaring voor online marketing zelf kan gaan gebruiken. Eind 2014 strandt Thijs vanwege een orkaan in de Filipijnen. In de plaats Alona Beach om precies te zijn. Uitgerekend hier besluit Thijs om voor zichzelf te gaan beginnen en zijn bedrijf Alona is een feit. Thijs is ervan overtuigd dat hij ondernemers in Nederland kan helpen met de groei van hun bedrijf middels online marketing campagnes. Nu, bijna 4 jaar later heeft Thijs ook de referenties om dit te bewijzen.

Werken vanuit ons kantoor in Baarn en de rest van de wereld

Bij Alona vinden we dat je maar beter kan werken vanuit een inspirerende plek. Gewoon, omdat het leuk is en omdat dat nou eenmaal wat lekkerder werkt! En natuurlijk goed voor de creativiteit en productiviteit als je werkt vanuit een plek waar jij je fijn voelt. Of dat nu vanuit huis is, vanuit een Van der Valk of vanuit een mooie plek in Zuid-Europa.

Onze Online Marketeers werken meestal vanuit Nederland en vanuit ons kantoor in Baarn. We hebben ook gewerkt vanuit meer exotische plekken en daar veel inspiratie opgedaan, waaronder Portugal, de Dominicaanse Republiek, Turkije, Italië, Zuid-Afrika en de Verenigde staten.

Thijs van den Haak is de ondernemer voor ondernemers. Hij is de oprichter en eigenaar van Alona. Thijs is ondernemend en creatief. Hij ziet kansen en creëert nieuwe mogelijkheden! Hij denk in kansen en weet als geen ander hoe hij mensen kan uitvragen om zo bij de kern van het probleem te komen en dan met een passende oplossing te komen.

Alona is een expert op het gebied van cost per click campagnes die leads genereren en die de cost per lead verlagen! We zijn al sinds 10 jaar bezig met online marketing campagnes.  

We kunnen je helpen je bedrijf op de digitale kaart te zetten. Of je positie in de markt te verstevigen. Of uit te breiden naar het buitenland. We geven strategisch advies, en helpen je op weg. Zodat jij kan ondernemen en je tijd vrij hebt voor het steeds groter groeiend aantal klanten.

Binnen 24 uur een campagne starten? Geen probleem. Een website snel optimaliseren om zo meer leads te genereren? Ook dat kan. We hebben gewerkt met en voor bedrijven uit Nederland, België, Duitsland, China, Amerika en Israël. Een groot pak ervaring om bij jou te gebruiken.

Persoonlijk. Lange-termijn. Flexibel. Geen bullshit.

Stel een vraag aan Thijs

[caldera_form id="CF5c6e29522c0a7"]